Кристина Агилера практикува йога с участниците от "The Voice"

Изпълнителката помага на младите артисти да се подготвят за края на музикалното предизвикателство
Кристина Агилера практикува йога с участниците от "The Voice"

О, да! Кристина Агилера се намира в отлична форма. След като дълго бе критикувана за това, че не успява да се справи с излишните килограми, звездната мацка се взе в ръце и показа, че държи в пълен контрол физическото си състояние.

Днес Криси сияе и радва всички с атлетичната си фигура. Всъщност, оказа се, че йога много ѝ помага да се чувства добре и да се представя отлично на сцената. Нещо повече, Агилера е убедена, че практиката може да направи добра услуга на всеки музикант и коренно да подобри представянето му.

Ето защо само преди броени дни Кристина организира клас по йога за своя екип в музикалното реалити предаване The Voice. Знаете, че певицата е жури в петия пореден сезон на шоуто и в момента се грижи за двамата останали участници в тима ѝ – Джаки Лий и Матю Шулер.

Остава много малко до края на състезанието и Агилера вярва, че индийската система е тази, от която имат нужда Джаки и Матю, за да се справят с предизвикателството. След тренировката по йога, водена от личната инструкторка на Криси, двамата изпълнителни признаха, че се чувстват отлично и, че сесията определено им е била от полза. Джаки осъзнала интересни неща за дишането си и, като цяло, двамата се отпуснали и се заредили с енергия.

Представянето на младите артисти в шоуто впоследствие било наистина страхотно, което, според Агилера, е резултат както от личностното им развитие в надпреварата, така и от заниманието им по йога. Едно е ясно: всички ще продължат упорито да практикуват до края на The Voice, пък каквото... стане :)

Е, радваме се, че Криси предава йога нататък и, че вярва в положителното въздействие, което системата оказва върху креативността. Пожелаваме успех и на нея, и на екипа ѝ. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април