Йога на открито с Дани

Преподавателят ще ви даде няколко полезни съвета, за да практикувате успешно навън
Йога на открито с Дани

Казах ви вече: има още време за йога на открито. Охо! Даже повече, отколкото предполагате. Затова не се чудете, а още днес изведете практиката си на разходка, в парка. Преди това обаче надникнете в следващите редове. 

В тях Дани - създателят на клуб "Скорпион" и вдъхновяващ преподавател по йога, ще ви даде няколко полезни препоръки за заниманията ви сред природата. 

Инструкторът беше така добър да синтезира най-важното и да ви го представи в кратък и ясен вид. Четете! 

***

Здравей, Дани! Казвай бързо: защо сесиите по йога на открито са готини? Какви са техните основни предимства и как се отразяват на прогреса в практиката?

Сесиите на открито са толкова готини, защото е много приятно йога  да се практикува сред природата, ефектът се подсилва от чистия въздух, от приятните гледки и от природните звуци! 

Посъветвай ни как да ги случваме винаги успешно, молим те!

Мога да ви дам няколко съвета как да се случва най-приятно практиката ви на открито. Първо, в деня, в който сте решили това да се случи, препоръчвам сутринта да хапнете нещо по-леко, например - плодове. 

Хубаво е да сте с близък човек - с един или с повече. Ефектът се подсилва, когато сте в група, но не е и рядкост самостоятелната практика.

Намерете си максимално гладка полянка или място на пясъка, ако сте на плажа, огледайте се за шумни компании - не трябва да ви пречат. 

Относно асаните, има ли нещо по-специфично при изпълнението им навън?

Асаните не е нужно да са различни от тези, които практикувате в залата, важно е само едно: да се наслаждавате, докато ги правите - на тях и на всичко, което ви заобикаля.

Коя е любимата ти поза, която обожаваш да изпълняваш сред природата?

Моя любима е поза скорпион, на която е кръстен и йога клубът ми, тя е изключително трудна и се изисква много време за да се овладее. 

В галерията пък сме събрали няколко вдъхновяващи снимки, любезно предоставени ни от клуб "Скорпион", които ще ви разкрият страхотната емоция да се изпълняват асани под открито небе. 

Посещавайте по-често и фен-страницата ни във фейсбук, защото там също знаем как да ви вдъхновяваме. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май