Звездни йога новини от: Хилария Болдуин

Обвинена е в нехайно отношение към учениците си
Звездни йога новини от: Хилария Болдуин

Така, така...

Изглежда, че съпругата на актьора Алек Болдуин ще си има сериозни проблеми с властта. Хилария, която е популярен инструктор по йога, бе обвинена от свой ученик в непрофесионално отношение по време на тренировка.

Само преди броени дни 32-годишният Спенсър Уолф подаде жалба срещу госпожа Болдуин, в която обяснява, че инструкторката не му обърнала достатъчно внимание в един от класовете. В резултат на това Спенсър се контузил лошо и преживял тотален "емоционален срив".

Обвинителят твърди още, че залата била препълнена с хора и Хилария нямала физическата възможност да се погрижи за всеки един от практикуващите.

808495justjaredРазбира се, мистър Болдуин побърза да подкрепи жена си, като наскоро публикува в социалната мрежа Туитър следното свое изказване:

"Законът е перфектен инструмент за тези, които искат да тормозят, да всяват смут и да изнудват".

Ами, може и да си прав, Алек. Но това, че съпругата ти е известна, не ѝ дава право да се държи нехайно към учениците си.

Ето още една причина, поради която е добре групите по йога да са малки - всеки получава нужното внимание и няма риск от контузии. 

Не знам как ще приключи случаят "Болдуин", но се надяваме, че Хилария ще си вземе поука и няма да допуска подобни инциденти в класовете си.

Използвам повода, за да ви попитам: как се отнасят с вас в тренировката по йога, когато студиото е пълно? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май