Звездни йога новини от: Адам Лавин

Музикантът вярва, че практиката го прави по-успешен
Звездни йога новини от: Адам Лавин

О, да! Фронтменът на американската банда "Maroon 5" Адам Лавин е най-секси йогинът на планетата и няма две мнения по този въпрос. А когато го видите в действие на фитнес шалтето, ще се уверите в това.

Нещо повече, Адам не се уморява да говори за йога и за увлечението си към нея. Любимата си тема чаровникът засяга и в последното си интервю за американското списание Men's Health magazine.

За изданието Адам разказва неща, които вече ги е казвал много пъти, но, едновременно с това, разкрива и няколко любопитни подробности. Като тази, че обожава да се събужда сутрин и да навлича панталоните си за йога. И после – да се разкарва с тях цял ден в къщата, като някой "психопат".

"А вечерта обличам костюм и вече изглеждам като бизнесмен – шегува се музикантът. Признава, че обожава тази трансформация във външния вид, която сам определя като "гъвкавост".

797922YogaDork

Мистър Лавин споделя още, че никога не би правил йога, ако тя не го забавляваше толкова много. Освен всичко друго, практиката го прави и по-успешен, категоричен е той. 

Е, искрено му желаем да продължава в същия дух!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май