Да ти замирише на йога отново

Три любими миризми от шишенцето, които ще направят добра услуга на практиката ви
Да ти замирише на йога отново

Казвали сме ви и преди, но нека ви припомним пак: етеричните масла са абсолютни и категорични приятели на йога. Приложени към редовната сесия, уханията на маслата могат изключително лесно и неусетно да допринесат за прогреса в заниманията.

Въпросните аромати енергизират, подобряват концентрацията и създават неповторимо усещане за релакс и спокойствие – всичко, което е необходимо за постигане на добри резултати в йога.

Днес ще ви посочим още три масла, които горещо ви препоръчваме да инкорпорирате в тренировката си:

От лавандула: има лек мирис на цветя с дървесен оттенък. Чудно ухание, което съдейства за по-лесното фокусиране в заниманията и за запазване на вниманието по време на цялата сесия. Като оставим това настрана, лавандуловото масло има отлични лечебни показатели.

От бор: наситен аромат, който ще ви приближи една идея по-близо до желания тонус. Екипирани с енергия и добро настроение, без проблем ще успеете да осъществите всички нови техники и упражнения.

От сандалово дърво: подходящо ухание за моментите на релаксация в практиката. Отпуска и освобождава тялото от остатъчното напрежение. Създава прекрасно усещане за лекота и щастие.

Всички изброени могат да бъдат поставени (няколко капки от тях) в аромалампа и оставени да си действат на спокойствие. А за ефекта можете да свидетелствате сами, след като ги изпробвате.

Оставяме ви на йога и ви желаем чудесен и хубав ден! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април