Хайди Клум се състари ужасно

Супермоделът се преобрази в стара баба в чест на празника на Вси Светии
Хайди Клум се състари ужасно

Чудили ли сте се как ще изглеждат най-красивите жени на планетата на преклонна възраст и с бастун в ръка? Анжелина Джоли, Моника Белучи, Скарлет Йохансон... Личните ни предположения са, че такава красота е вечна, непреходна и никога не увяхва.

Е, в някои случаи може би не става точно така и супермоделът Хайди Клум го доказа преди броени часове. По повод Хелоуин парти в заведение в Ню Йорк, мадамата се дегизира като стара баба и смая всички със страшно променената си визия. От свежата ѝ, гладка кожа не бе останал и помен и лицето ѝ бе набраздено с бръчки – белег за преживяното през житейския ѝ път :)

Независимо от "достолепната" си възраст обаче, чаровницата купонясва лудо цяла нощ и не се умори да танцува, да раздава усмивки и да се забавлява.

1092385Guliver/Getty Images

Безспорно това бе най-успешното хелоуинско преобразяване на известна личност, което наблюдавахме през последните дни.

Иначе, в обикновения живот Хайди е отговорна майка и влюбена да уши жена, която знае как успешно да съчетава професионалния с личния си живот. Поне това е нашето мнение. Ще се радваме да чуем и вашето. Хайде, разправете ни и още: как се облякохте вие за празника на Вси Светии и колко страшни моменти преживявахте снощи? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май