Фитнес лятото на известните

Какво спортуват холивудските познайници през горещите дни
Фитнес лятото на известните

Ако си мислите, че звездите мързелуват, много се лъжете. О, да, и те са хора – също ходят на море, почиват си, забавляват се. Но, едновременно с това, тренират яко и не смеят да обърнат гръб на добрата форма.

Ето как се грижат за телата си през летните месеци някои от известните персони... 

Сладката Нина Добрев продължава активно да практикува йога. Към настоящия момент обаче, сладураната предпочита да провежда практиката си на плажа, в компанията на добри приятелки. Както сме казвали и преди, актрисата държи на разнообразието в тренировката и непрекъснато пробва различни и интересни активности. Новата ѝ мания, например, е болдърингът, който искрено я забавлява.

997347Instagram

Иначе, през лятото мадамата набляга на консумацията на зелени освежаващи шейкове, които я зареждат с енергия и поддържат тонуса ѝ.

997349Instagram

Изглежда, че напоследък Майли Сайръс е фен на спининга – има си колело вкъщи и редовно върти педалите. Другите ѝ физкултурни занимания не са ни известни, но се надяваме, че я карат да се чувства добре в кожата си.

997343Instagram

В прохладата на гората, в близост до палаво шумяща рекичка, Жизел Бюндхен се наслаждава на редовната си сесия по йога. Супермоделът не тренира сама, разбира се, а заедно с разкошната си дъщеричка Вивиан. 

997342Instagram

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май