Тренировъчен план и диета на Моника Белучи

Вдъхновяваща и пленителна!
Тренировъчен план и диета на Моника Белучи

Моника Белучи е една от най-популярните и секси италиански актриси и модели. Има над 20 запомнящи се роли във филми като: Tears of the Sun, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, The Passion of the Christ, The Brothers Grimm, She Hate Me, The Sorcerer’s Apprentice и Whistleblower. Дълги години бе лице и на Dior cosmetics, Dolce & Gabbana.

Определено Моника е сред дамите в Холивуд, които имат запомнящ се магнетизъм и фигура, която е далеч от анорексичния модел за подражание. Изключително женствена и сексапилна тя пленява хиляди фенове по целия свят.

Тренировъчен план

Поддържането на отлична форма за Моника е свързано с ежедневни тренировки, като най-често залага на плуване и йога упражнения. Актрисата признава, че плува най-малко 4 пъти седмично и остава в басейна в продължение на най-малко 45 минути. Благодарение на йогата съумява да се освободи от натрупаното напрежение.

Моника не веднъж в интервюта е признавала, че не е от хората, които ще стане рано за да тренира и определено не си пада по фитнеса. Служебната ѝ програма е изключително натоварена, така че се нуждае от достатъчно сън, за да издържи на напрежението.

1583524Guliver/Getty Images

Интересен е фактът, че Моника съумява да изглежда перфектно, дори и в моментите, в които не се е радвала на перфектни мерки на манекен. В този случай, актрисата залага на дългата черна рокля, която винаги прикрива неравностите и несъвършенствата на фигурата ѝ.

Нейната тайна за красота е постигнатата вътрешна хармония и щастие, които ѝ позволяват да се наслаждава на живота такъв какъвто е. Има своите нездравословни слабости като тютюнопушенето, които очевидно не отнемат от блясъка ѝ. Храни се целесъобразно и разумно без да залита в каквито и да е било крайности.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април