Тренировъчен план и диета на Миранда Кер

Тренировъчен план и диета на Миранда Кер

Тя е известна, секси и определено приковава вниманието върху себе си заради красивото лице и перфектна фигура.

Миранда Кер определено буди възхищение с перфектните си мерки, които поддържа с всекидневни тренировки и спазване на стриктен план на хранене.

Тренировъчен план

1557406Guliver/Getty Images

Австралийският супермодел всекидневно се занимава с йога в продължение на 1 час, след което отделя време и внимание на Пилатес. Миранда Кер не пренебрегва тренировките за сила с тежести и за устойчивост с ленти, за да са удължени и тонизирани мускулите ѝ пишат колегите от Еonline.

Истинската страст обаче на красавицата е по йогата, тъй като благодарение на нея успява да се концентрира изключително добре и да разполага с достатъчно енергия.

Диета

1557415Instagram / Miranda Kerr

Що се отнася до храната си, брюнетката залага на здравословните закуски, като пресни плодове, ядки и семена, но не е твърде крайна, ако страда от енергия и е все още гладна. Освен пресните сокове от плодове, красавицата обича да похапва яйчен белтък с авокадо или овесена каша, която я зарежда с енергия.

Миранда Кер е изключително запалена по алкалната диета и следва план, който ѝ осигурява алкализирането на организма. Освен това пие между 2 и 3 литра алкална вода всеки ден, за да е добре хидратирана.

Супермоделът обаче признава, че понякога се изкушава от не дотам здравословни храни, които обаче си похапва изключително рядко. А, ако съдим по пресата ѝ това вероятно е само веднъж годишно!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април