Теа на Наум: Бяхме на косъм от трагедия пред очите на дъщеря ни Амая!

Теа на Наум: Бяхме на косъм от трагедия пред очите на дъщеря ни Амая!

Броени минути делят от трагичния инцидент в увеселителен парк на Халкидики известната звездна двойка Теа и Наум. 19-годишен младеж загуби живота си на въртележка във ваканционната дестинация Пефкохори, пише Intrigi.bg.

Докато караха атракцията с брат си, седалката, която ги закрепваше, се откачи, което доведе до изхвърляне на единия брат и нараняване на главата. Другият брат изумително успя да се вкопчи в част от конструкцията на атракцията.

Линейка транспортира пострадалото момче до здравния център на Касандра, където в крайна сметка то умира от нараняванията си. Само миг преди това трагично събитие Теа и Наум били на същата люлка

"Сърцето ме заболя за опечаленото семейство и в същото време си представих, какво можеше да се случи с нас, пред очите на Амая", пише Теа в социалните мрежи. "Въпроси много  - какъв е контролът над тези атракционни, защо този лунапарк работи 20 години без разрешително? Отговор лично за нас  - повече не бихме си позволили да рискуваме живота си на подобни места", добавя още нежната половинка на Наум, пише "България днес".

След инцидента 58-годишният собственик на увеселителния парк беше задържан, а операторът на атракциона остава на свобода; очевидци съобщават, че той е избягал от местопрестъплението, без дори да спре въртележката. В момента се води оглед, като предстои експертиза, която да установи точните причини за инцидента.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември