Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Актрисата обича да си боядисва косата и никога не ляга без да си махне грима
Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Филмовата красавица Скарлет Йохансон обича да си боядисва косата, никога не ляга без да си махне грима и си похапва, когато й е сладко, става ясно от нейно интервю, в което разказва как поддържа външността си.

Тя препоръчва на жените да си сменят цвета на косата по-често. "Променяйки цвета на косата, вие променяте и цветотипа на външността си, оттук е необходимо да промените гардероба и грима си. Това е изключително интересно, истинско творчество е, никога не знаеш какво ще излезе накрая", разказва тя. По думите й смяната на цвета на косите прави жената по-привлекателна за мъжа. За да поддържа косата си тя отделя много време и използва както козметика, така и бабини рецепти, просто ги смятам за необходими", казва тя.

1688858Pinterest

Относно кожата всяка сутрин тя мие лицето си с мек сапун и изпива чаша вода с лимон. "Изобщо гледам да пия повече вода, това е добре за кожата. Също никога не си лягам, без да си сваля грима, дори да е 4 часа сутринта", споделя актрисата. Тя също разкрива, че не си слага кремове всеки ден и остава кожата "да диша". Ако има свободен ден, дава почивка и на кожата си.

Зимата и през лятото си прави два пъти седмично маски на кожата, а пролетта и есента – веднъж седмично. Напоследък предпочита също домашните маски пред козметиката.

Редовно използва крем срещу бръчки, туш и молив за веждите, руж и сенки – кремави и сухи.

Скарлет Йохансон не се подлага на аскетизъм и диети, позволява си хамбургери, чипсове, тестени изделия. Не се притеснява от излишни калории, защото прекарва много време във фитнес и остава с 10-на минути повече, ако трябва да свали няколко грама заради снимките на филм. От диетите харесва френската с йогурт, когато се яде по няколко пъти на ден, но по-малко.

Източник/БГНЕС

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май