Секси баджаци по холивудски

Лятно препечени
Секси баджаци по холивудски

Ясно е какво забелязват (и харесват) мъжете на пръв поглед в една жена – дупето и бюста. Ако споменатите са налице и са в обществено коректни пропорции, дамата може да бъде обявена и за красива :) Само, че представителките на женския пол могат да се похвалят с къде-къде по-изкушаващи и привлекателни части от тялото си.

Господа, какво ще кажете за едни дълги, стегнати и добре оформени крака? Знаем, че няма да откажете на подобно предложение, затова бързаме да ви покажем три звездни мадами, чиито крайници са наистина впечатляващи.

Риана

Принцесата на о. Барбадос има бедра и прасци за чудо и приказ. А като сме я почнали, порадвайте й се изцяло в ей този материал.

919030Hollywood Tuna

Джулиан Хъф

Факт е, че актрисата няма кой знае колко запомнящи се роли в киното. Ако грешим, поправете ни. Обаче, по отношение на фигурата ѝ (и особено на краката), нямаме никакви забележки. Хъф заслужено се разхожда наляво-надясно по къси панталонки.

919027Hollywood Tuna

Кандис Суанепул

Ако всички ангели имат толкова секси "баджаци", сигурно 99% от мъжете вече щяха да са в Рая :) Извън кръга на шегата, супермоделът на популярния бранд за бельо "Victoria's Secret" е повече от приятна картинка за гледане. 

919029Hollywood Tuna

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май