С едно наум за банските костюми на звездите

Или защо е добре да внимаваме с плажната мода, която налагат холивудските кокони
С едно наум за банските костюми на звездите

Лятото дойде и вече сте в пълна готовност за морски приключения. Остава само да си закупите бански костюм, но, да, това никак не е лесна задача. Пазарът предлага ужасно богат избор от модели и разцветки, което допълнително усложнява нещата.

Нещо повече, не е изключено да се изкушите да изкопирате плажната визия на някоя известна холивудска мадама. Последното може да се окаже правилно решение, но може и да е най-голямата грешка в живота ви (малко драматизъм никога не излишен).

О, да! Банските костюми на звездните мацки безспорно са секси, подчертават и разкриват хубавите им тела, понякога – повече от необходимото. Моделите са цветни, шарени, крещящи, последен писък на модата. Супер!

970201Hollywood Tuna

Когато става въпрос за вас обаче, нещата могат да стоят по друг начин. Затова най-напред се погледнете в огледалото и хубаво огледайте фигурата си. Едва след това облечете банския на Риана или на която и да е друга звезда и се огледайте пак. Ама хубаво се вижте! Осъзнахте го нали? Не сте Риана, а себе си.

Така че в избора на бански е препоръчително да се съобразявате преди всичко със собствените си физически данни. Звучи логично, ама не всеки го разбира. А от това неразбиране се раждат и гафовете на плажа.

Едно е ясно: ако не се чувствате комфортно в избрания от вас модел, значи не е за вас и няма смисъл да се охарчвате за него. Може би не осигурява достатъчно опора за бюста ви, а бикините са твърде изрязани. Може би подчертава и прави още по-видими несъвършенствата ви... и т. н.

Ако не се самозалъгвате и имате ясна представа за себе си, ще направите правилния избор. А сега нека се насладим на няколко известни чаровници по бански. Тези: 

Нина Добрев и Джулиан Хъф

Хайди Клум

Кандис Суанепул

Задължително посетете и във фен-страницата ни във фейсбук, за да продължим дискусията :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май