Певицата Невена Цонева станала екстрасенс: Отвори ми се третото око!

Певицата Невена Цонева станала екстрасенс: Отвори ми се третото око!

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за пръв път в онлайн предаване, че преди време е имала много сериозни здравословни проблеми. "Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето", довери любимата на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венелин Венков – Венко.

"Трябваха ми седем години, докато разбера, че съм човек индиго", призна още тя.

Битката с болестта отворила "третото ѝ око" и я насочила по пътя на "духовното усъвършенстване" и мисията да помага и на други страдащи хора в България, уточни гласовитата певица.

Отскоро в социалните мрежи музикалното семейство раздава съвети на нашенците как да преборят чудодейно тежки болести и дори да прогонят полтъргайсти, обсебили дома им. Един от първите им гости в интернет предаването се казва Светлин – мъж на средна възраст, от врачанското село Криводол, преживял среща със смъртта заради нелечима според лекарите язва.

Той се изцерил с охлюви и след като се върнал от отвъдното, се посветил на изработката на надгробни паметници, разбираме от разказа на самия криводолчанин. "Ти си имал червена аура, но сега е пепелява заради преживяната травма", диагностицира го певицата, която вече го раздава и екстрасенс, пише "Ретро”.

ключови думи:
Невена Цонева

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май