Оу! Страхотното тяло на Вин Дизел

Как да не му дадеш 50 милиона "лайка", че и повече...
Оу! Страхотното тяло на Вин Дизел

Факт. Вин Дизел е не само бърз и яростен, но и много, много здрав. Актьорът отново демонстрира отличната си физическа форма, но този път не на големия екран, а в аматьорски клип, прясно публикуван в социалната мрежа Фейсбук.

Видеото е направено в чест на близо 50-те милиона харесвания, които фен-страницата на мъжагата е генерирала от началото на своето създаване.

Пригответе се! Ще имате удоволствието да наблюдавате звездния мачо по време на една негова тренировка, в която той изпълнява сложни акробатични номера, гарнирани с кикбокс и техники от други бойни изкуства. На 46 години Вин може да се похвали с релефна коремна мускулатура и, като цяло, с наистина атлетично тяло, на което открито се възхищаваме.

Както можете да се досетите и да видите сами, видеото е събрало почити 92 000 харесвания, както и доста коментари и споделяния. Всъщност, това не е кой знае колко изненадващо, предвид факта, че повечето постове на Вин в синия клюкарник получават голямо и, по наше скромно мнение – заслужено, внимание :)

Да е жив и здрав и да ни радва все така! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май