Новите звездни влюбени гълъбчета на 2021-а

Новите звездни влюбени гълъбчета на 2021-а

Редица звезди срещнаха любовта през изминалата година. Едни от най-одумваните светски персони у нас намериха своята половинка в живота. Някои го направиха, веднага след като се разделиха с бившите си. Други чакаха, докато намерят правилния човек.

 

Папи Ханс залюби актриса

 

Папи Ханс окончателно загърби Дара. Поетът и музикант откри човека за него в лицето на младата и сексапилна девойка Сара.

 

Блондинката, която е напълно естествена, се изявява като модел, актриса и водеща. Играе в хитовия сериал "Братя". Част е и от екипа на "Преди обед".

 

Любовта между Папи Ханс и сексапилната мацка датира от пролетта. Музикантът се обясни в любов на новата си изгора, след като през лятото й посвети романтичната песен.

 

Аръков се радва на истински големи бомби

 

Иво Аръков най-накрая срещна голямата си любов. След редица неуспешни връзки актьорът се залюби със свръхнадарената Габриела. Хубавицата е на 20 година. А бюстът й е блян за всеки мъж, но само Аръков му се радва.

 

Звездата от "Съни бийч" и красавицата са заедно от по-малко от година. Първо Иво крие връзката им. Щом разбира, че нещата вървят, решава да я официализира.

 

Двамата са запалени пътешественици и често обикалят из света.

 

Райна гушка ветеринар

 

Райна отново е на крилете на любовта. Пилето на фолка не случва на мъже. И често ги сменя. Новият на певицата се казва Вергил. Той е ветеринар по професия и е точно по вкуса на пилето на фолка. По-млад е от нея, изглежда добре и има тяло на Бог.

 

Точно Вергил е до Райна в най-тежкия момент от живота й - загубата на майка й. Мачото успява да извади тъмнокосата красавица от дупката, в която е изпаднала.

 

Софка харесва снахата

 

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, също си хвана гадже през 2020-а. Наследникът на ромската перла залюби хубавица, която е на неговите години.

 

Избраницата на Лоренцо се казва Катерина. Момичето вече се е запознало с майката на половинката си. Софка заведе на Малдивите Лоренцо и приятелката му, където успя да я опознае. А по-късно призна, че много я харесва.

 

Сашо Кадиев остави Таня, взе моделка

 

Една от най-обсъжданите раздели през годината бе на Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро изостави жената, която го дари с дъщеря. И се хвана със знойна моделка.

 

Ивелина е родом от Хасково. Над 10 години е по най-големите модни подиуми по света.

 

Кадиев вече живее под един покрив с новата си изгора. Мацката, освен че е суперсекси, е й много интелигента.

 

Мария се омъжи за трети път

 

Мария пак е влюбена. Не това не е шега! Миньончето този път е убедено, че най-после е срещнало правилния човек. След куп неуспешни връзки Мария разкри: "Най-после намерих истинската любов".

 

Певачката залюби мастит бизнесмен на име Мирослав. Връзката им се разви супербурно. Само след няколко месеца двамата се сгодиха. А малко по-късно се вричат във вечна любов.

 

Това бе сватба номер 3 за Мария досега. За Мирослав е втора. Той има две рожби - момче и момиче.

 

Теди Кацарова пак с чужденец

 

Не си пада по българските мъже Теди Кацарова. Щерката на Големия кораб отново се хвърли в обятията на чужденец на име Ян. Предният мъж на Теди отново не бе от родината ни.

 

Кацарова обикновено крие личния си живот. Този път обаче тя сама показа настоящата си половинка. Избраникът на Теди е от Чехия. Двамата се запознали в бар във Варна, където Теди имала участие, пише "България Днес”.

ключови думи:
звездни двойки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април