Най-сексапилният татко на света: Чанинг Тейтъм

Секси, по-секси, най-секси
Най-сексапилният татко на света: Чанинг Тейтъм

Само преди броени дни американският актьор Чанинг Тейтъм гушна в прегръдката си първата си рожба и е на седмото небе от щастие. Красивата съпруга на Чанинг - актрисата Джена Деуан, го дари с момиченце, което двамата нарекоха Евърли.

Убедени сме, че новият член в звездното семейство няма да отстъпва по очарователност на родителите си. Даже е въпрос на няколко години да им отнеме стабилните позиции :)

Междувременно обаче, татко Тейтъм води в класацията по сексапил. Не е случайно, че наскоро той бе обявен за звездната персона с най-якото плажно тяло. А през юли ще се появи на корицата на популярното издание "Vanity Fair".

За списанието актьорът признава, че един мъж никога не е готов да стане баща и, че бащинството е въпрос на фрийстайл, каквото и да значи това :) В откровено интервю Чанинг разказва за пътя си до върха на славата, за миналото и професията си.

938950Smartologie

Разкошник е, да, и няма две мнения по въпроса. А ако вашата позиция относно холивудския герой е различна, побързайте да ни я кажете – тук или във фейсбук, където ви е по-удобно. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май