На масата с Лейди Гага и Синатра

Кулинарните прищевки на големите музиканти
На масата с Лейди Гага и Синатра

4 и половина филии ръжен хляб с отстранени корички, бадемово мляко с шафран, нечетен брой личи, расли на югоизточен склон, месо, сушено на лявото бедро на 16-годишна девственица... Звучи налудничаво, но ето такива неща започват да им се искат на хората, когато станат неприлично известни с музиката си.

Наскоро четох, че по договор Ван Хален изисквали зад сцената винаги да има купа с М&М, от която са отстранени всички кафяви бонбонки. Само по този начин звездите можели да бъдат напълно сигурни, че документът е прочетен внимателно от отсрещната страна.

Вдъхновен от неизброимите такива примери, новозеландският фотограф Хенри Харгрийвс решава да направи една поредица, изобразяваща едни от най-странните прищевки на световните музикални величия. За да направи нещата още по-интересни, Харгрийвс заснема кадрите в духа на фламандския натюрморт.

Някои от тях много добре илюстрират до каква степен на самозабрава може да се стигне, когато се изкачиш на небосклона, а други просто свидетелстват за доста оригинално чувство за хумор. При всички положения е интересно да бъдат видяни...

904657Henry HargreavesРиана: Твърдо сварени яйца, пуешки бекон и пуешка наденица. По всяко време на денонощието!904659Henry HargreavesМарая Кери: Шампанско и прегъващи се сламки904658Henry HargreavesЛейди Гага: Малък съд немиризливо сирене, поднесено върху кубчета лед

А на този адрес ще откриете фен-страницата ни в небезизвестната социална мрежа. Много е готина, харесайте я :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май