PinterestНеобходими продукти
1 чаша фъстъчено масло
1 ч. л. екстракт ванилия
½ чаша олио (за предпочитане кокосово, зехтин или масло от гроздови семена)
½ чаша кленов сироп
½ ч. л. морска сол
1 ½ чаша безглутеново брашно
Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 170°C и пригответе тавичка с хартия за печене.
В купа смесете сухите съставки и оставете настрана.
В кухненски робот смесете кленовия сироп, мазнината, ванилията и фъстъченото масло. Разбийте, след което смесете сухите и мокрите съставки. Размесете докато тестото стане готово за оформяне на топчета. Поставете топчетата на хартията за печене и с помощта на лъжица оформете курабийките. Пече се около 13 – 15 мин. Преди сервиране позволете да изстинат.
Добави коментар