Ким Кардашиян след втората си бременност: фитнес и диета

Ким Кардашиян след втората си бременност: фитнес и диета

Както писахме Ким не беше сред най-примерните бременни и определено даваше лош звезден пример.

След втората трудна бременност, която Ким изкара - тя се скри от медиите, а сега работи по възвръщане на формата си. Нека разберем с какви методи тя се бори срещу най-сериозните проблеми след бременността.

Раждането

На 05.12.2015 Ким роди момче - Сейнт Уест. Тя сподели името му в социалните мрежи, както и че е тежал около 3.6 килограма. Поради някои болестни усложнения, тя е ускорила раждането, което е протекло нормално.

Оттеглянето

Медиите писаха, че Ким няма да се покаже публично преди да възвърне формата си. След раждането Ким се възстановява в къщата на майка си, заедно със съпруга и дъщеря си. Феновете й предчувстваха, че историята ще се повтори - след раждането на дъщеря си, Ким също се оттегли за 6 месеца. Завърна се в декемврийското издание на Us Weekly, в бял бански костюм и безупречно тяло.

1630713Guliver/Getty Images

Тренировките

Приближени на Ким разкриха, че този път програмата й ще е дори по-строга от предишната. Тя ще започне грижливи всекидневни тренировки заедно с личен треньор, както и 6-седмична диета.

Тайните на диетата

Самите тайни не са известни, но знаем, че личен майстор готвач ще приготвя храната й ежедневно.

Допълнителните килограми

Ким сподели, че по време на бременността си е наддала близо 27 килограма и общото й тегло в края на бременността е било около 86 кг. Освен това, тази бременност никак не й е харесала, чувствала се е "като кит" и почти е умряла заради болестни усложнения причинени от високото тегло.

Целта

Красавицата иска да свали поне 32 кг от теглото си. Това ще й помогне да достигне до около 54.5 кг, което е 4 кг под теглото й, когато се е омъжила за Kanye West.

По-тежко възстановяване

Ким наскоро сподели, че след второто раждане достигането на целта е по-трудно, но тя е твърдо решена да се справи.

Вдъхновение

Кардашиян споделя, че е чула много за хапчета от плацентата на родилката и е била доста заинтригувана от тях. Това е метод да се избегне следродилната депресия и според красавицата той работи много добре. Хапчетата се изработват от хормоните на родилката специално за нейното възстановяване. Резултатът е, че майката се чувства изключително енергична и не показва никакви признаци на депресия. Според Ким, тя не е имала нищо за губене и е решила да ги пие, за което въобще не съжалява -  с тях се чувства много добре. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април