Известни мъже, които изглеждат по-добре с дълга коса

Известни мъже, които изглеждат по-добре с дълга коса

Джаред Лето

 1763149


Певецът и актьор Джаред е известен с експериментите си с косата. Виждали сме го рус, розов, червен и пр. Виждали сме го с къса коса, с дълга коса и с коса на кок. Напоследък се подвизава с дълга грива, боядисана в омбре стил. Мислите, че тази прическа отива повече на някой Ангел на Victoria's Secret? Може би, но на Джаред Лето му стои шеметно.

Брад Пит

1763148

Той е от онези мъже красавци, на които всичко им отива. Но когато косата му слезе няколко пръста под брадичката, сексапилът му става неустоим.

Орландо Блум

1763147

Орландо е преди всичко бяло рус елф на име Леголас, после благороден пират с чуплива, кестенява коса, а най-накрая холивудски актьор с разрошена къса прическа. Схващате накъде бием – Блум е по-секси с дълга коса!

Джони Деп

1763150

Дългата коса придава на Джони невероятно очарование... сексапил, мъжестевност. Тя сякаш подчертава леко разсеяното му изражение, зад което си крие нрав на лошо момче.

Джейсън Момоа

1763151

Ще сме откровени с вас... Според скромното ни мнение Момоа е най-разкошният представител на силния пол в актьорската гилдия, който освен с проницателен зелен поглед стъписва всичко женско в нас и с къдравата си дълга коса. Харесваме го ужасно много и като кръвожадния вожд Хал Дрого в "Игра на тронове".


ключови думи:
коса известни хубав

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април