Звездни татковци: Еминем

Лошото момче и неговото момиче
Звездни татковци: Еминем

Несъмнено сте чували за Еминем - най-известния бял рапър в света. Като голяма част от колегите си и той имаше проблеми с наркотиците и алкохола и имаше период, в който кариерата му позамря. Сега той отново е на гребена на вълната след няколкото успешни музикални колаборации (най-вече с Риана) и след хитовите си солови парчета.

Съвсем наскоро ни попадна снимка на неговата дъщеря, която помним най-вече от клипа на песента му "Mockingbird”, където тя е бебе. Оказа се, че Хейли Джейд Матърс отдавна не е дете, а вече е млада дама. Момичето е дете на рап звездата от жената, която беляза целия съзнателен живот на Еминем – Кимбърли Скот. Звездната дъщеря тази година ще навърши 18 години, а приликата с баща й става все по-очевидна. Еминем е баща на още две момичета, които осинови през 2010 г. - Лени Матърс – дъщеря на сестрата на Кимбърли, и Уитни – дете на Ким от предишна връзка.1005608www.facebook.com

В клипа към песента "Mockingbird” са снимани Хейли и Лени.

Въпреки скандалното си поведение, Еминем е известен като баща за пример. В тази връзка не може да не споменем и българския му еквивалент – Ицо Хазарта, който е образцов родител на две дъщери.

Още звездни татковци има в страницата ни във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април