Звездна тренировка и диета: Меган Фокс

Звездна тренировка и диета: Меган Фокс

Най-важното

Сигурно няма човек, който да не е чувал за един от секс символите на Холивуд Меган Фокс. Нейната звезда изгря с филмите "Трансформърс", където моментът как оправя Камарото, с изпокъсани дрехи, се е запечатал в съзнанието на милиони мъже. Ако искате да разберете какви са нейните тайни, тук е мястото.

Тренировката на Меган Фокс. Нейните тренировки са много разнообразни - кардио, фитнес, пилатес и разтягане. Тя е голям фен на пилатеса и винаги, когато може тренира с групата си в Холивуд. Освен това тя прави често кръгови тренировки със звездния фитнес инструктор Харви Пастарнак. Тя прави кръгови тренировки 3 пъти седмично, по около 60 минути на тренировка, заедно със загрявката и разпускането. Тя прави различна тренировка всяка седмица, най-основните упражнения са коремни преси, дъска, разтягания, подскоци, упражнения с дъмбели, пудовки и швейцарска топка. Тя не тренира във фитнеса, а в нейния дом, където има перфектното оборудване за нейните тренировки. Кръговите тренировки се правят по следния начин - всяка серия е по 60 секунди, почивката между сериите е 30 секунди, а между завъртанията 5 минути.

Кардиото на Меган Фокс е съпътствано с бягане или плуване. Тя обича сутрин да бяга из квартала или да плува в басейна, който има в къщата. Освен това тя често прави разтягане и показва завидна форма.

Диетата на Меган Фокс. Тя се придържа към 5 малки хранения на ден. Тя не вкусва никакви вредни храни от сорта на чипс, бургери, хотдоци и колбаси. Тя набляга на плодовете и зеленчуците, които са основната и храна. Тя много обича да яде яйца, те присъстват в почти всяко нейно хранене. Освен това тя често яде бадеми и бадемово мляко, според нея то и помага да се поддържа във форма. Тя обича да се храни разнообразно и постоянно си сменя ястията.

Вижте още: Тайните на Адам Ливайн.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май