Звездите, които обожават да тренират

Ама наистина!
Звездите, които обожават да тренират

За някои известни личности поддържането на фигурата съвсем не е задължение, а напротив – огромно удоволствие. Колкото и да не ви се вярва, те ще предпочетат да отскочат до залата, отколкото да отидат на парти. За една част от тях даже може да се каже, че са фитнес зависими, ама в добрия смисъл.

Ето кои познайници визираме:

Ванеса Хъджънс

Порасналата Ванеска е редовният посетител в спортния клуб. Симпатягата се занимава с пилатес, с йога, със спининг и с какво ли още не. Признава, че обожава тренировките, защото я карат да се чувстват жива и я зареждат с тонове енергия.

Шер

Ето какво казва певицата по този въпрос: "Нищо не може да подобри настроението ми толкова бързо, колкото сесията върху фитнес пътеката вкъщи". Като оставим настрана пластичните операции, спортът е другата тайна на Шер за вечна младост.

Матю МакКонъхи

Матю е любимият ни звезден йогин и мъж, чиято фигура (независимо от кино трансформациите) остава за пример през годините. Нека чуем и неговата концепция за упражненията:

"Не можеш само да говориш за това как ще започнеш да тренираш. Направи го, изпоти се качествено в залата, бягай до пълно изтощение – до онази граница, в която мозъкът вече няма да разпознава миналото от бъдещето. Тогава можеш да кажеш, че си постигнал нещо".

1046199justjared

Мишел Обама

Първата дама на САЩ е страхотна – не е случайно, че неведнъж сме я давали за пример. За нея тренировките нямат само физически ефект, а са също и терапевтични. Затова ги препоръчва на всички и е готова да накара всеки да им се посвети.

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май