Звезден пример: Дженифър Анистън

Звезден пример: Дженифър Анистън

Най-важното

Дженифър Анистън може да е прехвърлила 40-те но постоянно ни показва, че е в перфектна форма. Звездата от популярния комедиен сериал "Приятели" винаги показва перфектно тяло, за което тя се превръща в една от най-търсените актриси в Холивуд. Чудите се какви са тайните и, те са разкрити и сега ще ви ги представя.

Тя тренира 5 или 6 пъти през седмицата, като винаги ходи на фитнес. Също така преди лягане тя се разтяга в продължение на 10-тина минути, което според нея и помага да спи по-добре и да намали стреса. Нейната тренировка започва с 40 минути кардио (бягане, колоездене, скачане на въже или други кардио уреди във фитнеса). Един път седмично тя прави пилатес, един път тя прави йога, един път прави зумба. Другите 3 дена тя прави фитнес. Стреми се да прави фитнес понеделник, сряда и петък, а другите тренировки да са вторник, четвъртък и събота. Неделя тя често ходи на разходка или плува. Понеделник тя прави крака и коремна преса, сряда прави гърди и ръце, а в петък прави гръб, рамо и коремна преса.

Тя сменя упражненията си на всеки 2 седмици, като нейният инструктор е Харви Пастарнак, който е един от най-търсените инструктори в Холивуд. Тя е изключително педантична към външния си вид, което е едно от нещата, които я карат да тренира толкова постоянно и с такава мотивация.

Хранителният режим на Рейчъл. Дженифър Анистън или както е позната още Рейчъл от "Приятели" следи стриктно с какво се храни. Тя се придържа към зонова диета, тоест хранителни вещества са разделени. Това означава, че нейната диета се състои от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини.

Ето кои са любимите ястия на звездата от "Семейство Милър" и "Ловец на глави".

Закуска:

- Препечен пълнозърнест хляб, намазан с бадемово масло и сирене. За десерт тя яде авокадо или друг плод, също често пие портокалов сок или друг прясно изстискан плод.

- Другата любима закуска на Дженифър Анистън е смутито.

Обяд:

- Салата. Тя включва различни зеленчуци, както сирене и пилешки гърди.

- Супи. Тя много обича супи и то сама да си ги приготвя.

- Месо със зеленчуци. Месото трябва да е без много мазнини, зеленчуците трябва да са задушени.

Вечеря:

- Риба. Това и е любимата вечеря.

- Специалитети с пилешко или пуешко месо.

Вижте още: Звезден пример: Никол Кидман.

Вижте още: Тренировките на Ким Кардашиян.

Вижте още: Звездна тренировка на Меган Фокс.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май