За София Вергара тренировките са мъчение

Но и необходимост
За София Вергара тренировките са мъчение

Може ли да предположите на колко години е сексапилната актриса София Вергара? Точно така – на 40 :) Въобще не ѝ личат, нали?

Мадамата изглежда удивително добре и това е причината често да се появява на кориците на популярни лайфстайл издания.

Както се досещате, София не разчита само на добрите си гени, за да има стегната и готина фигура, а спортува яко. В скорошно свое интервю обаче красавицата сподели, че изобщо не обича да тренира. Напротив.

Както признава, за нея сесиите в залата са мъчение, което не обича да си причинява. Но, уви, налага ѝ се. Защото, както твърди, тренировките са част от съвременния начин на живот – те те поддържат в добра здравословна форма и ти помагат да остаряваш красиво, убедена е звездната дама.

Самата София си има личен треньор – ей този, който е основният ѝ мъчител" в залата. Разбира се, тя често проявява мазохистични наклонности и тренира също и самостоятелно. Голям фен е на пилатес и обожава спининга.

905029Hollywood Tuna

Що се отнася до храненето, актрисата не спазва диети. Просто се старае да хапва здравословно. Менюто ѝ е богато на морски дарове и в него често присъстват разнообразни видове салати и риба. Обожава суши. Харесва ѝ да експериментира с храната, да посещава различни ресторанти и да опитва нови и нови кулинарни шедьоври.

С две думи: Вергара знае как да се грижи за себе си. Нека не забравяме, че преди повече от 10 години дамата успя да се излекува от рак на щитовидната жлеза. Тоест, много добре разбира колко ценно и важно нещо е здравето.

Ето затова я харесваме :) Вие пък може да харесате нас, във фен-страницата ни във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април