Еми Росъм без дрехи

За сп. "Esquire"
Еми Росъм без дрехи

Страшно харесваме симпатичната актриса от американския сериал "Shameless" Еми Росъм. Звездната мацка безспорно е талантлива и сме сигурни, че я очаква наистина успешна кариера в киното. Освен всичко друго, Еми е и супер секси и може да се похвали с атлетична фигура, достойна за възхищение.

Затова не се учудваме, че от популярното издание "Esquire" избраха да ѝ посветят цяла фотосесия за януарския си брой. На снимките госпожица Росъм е (не)прилично разсъблечена и показва на всички прекрасното си тяло.

В интервю, проведено по скайп, мадамата споделя интересни подробности за домашните си любимци – рошаво куче и дебела котка, които съжителстват заедно в мир и разбирателство. Освен това, Еми говори за любовта от разстояние и дава добри съвети по този въпрос. Целия разговор можете да прочетете в сайта на списанието.

А сега ви предлагаме да се насладите на апетитната актриса в галерията. Както ще забележите сами, красавицата е абсолютно натурална и няма капчица грим върху лицето си. Добре оформените ѝ вежди и безкрайният ѝ сексапил са достатъчни, за да ни заслепят отдалече.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.