Ема Томпсън направи секс наръчник за дъщеря си

Актрисата държи да е сигурна, че щерка ѝ ще е правилно информирана по сексуалните въпроси
Ема Томпсън направи секс наръчник за дъщеря си

Тъжно или не, днешните деца сякаш не се нуждаят от обяснението на родителите си за "птичките и пчеличките", за да се запознаят с основите на секса. Интернет предлага много по-любопитни приказки и особено – картинки, по темата. Всъщност, хлапетата рано-рано се ограмотяват, но това не означава, че могат да се нарекат добре информирани по сексуалните въпроси.

Така че, ако са разумни, майките и бащите ще отделят повече време за подобни обширни разговори с малчуганите си. Или пък по алтернативен начин ще им изяснят нещата: така, както е направила британската актриса Ема Томпсън.

Преди броени дни стана ясно, че носителката на Оскар собственоръчно изготвила илюстриран секс наръчник за 13-годишната си дъщеря Гая. Ема постъпила по този начин, защото искала да подготви щерка си за това, което ѝ предстои да изживее като вече пораснало момиче.

Отстрани подобна постъпка може да изглежда доста странна, но, ако питате нас, тя е по-скоро доказателство за майчината любов, грижа и внимание.

Браво, Ема! Нямаме търпение да разгледаме твоята книжка :)  

А вие: как подхващате темата за секса в собственото си семейство? Любопитно ще ни е, ако ни разкажете надълго и нашироко. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май