Елса Хоск

Моделът на "Виктория сикрет" споделя тайните на перфектната си фигура
Елса Хоск

Моделът на "Виктория сикрет" споделя за тайните на перфектната форма, какви са любимите й тренировки и как се подготвя за ревюто на американската марка за бельо.   

·      Режим на хранене и фитнес

"Храня се здравословно без да се лишавам. Тренирам шест дни в седмицата – любимите ми тренировки за бокс и Flybarre. Когато мога обичам да правя джогинг навън. Най-големите удоволствия в живота за мен са храната и това да съм активна.”

1681275Pinterest

·      Здравословно меню

"Много обичам гаспачо. Често си хапвам за обяд. Лесно се приготвя и е изключително вкусно. Правя го с много зехтин и най-ароматните сезонни домати, които мога да открия на пазара. Много обичам дъвчащи бонбони ликорис, които не са много полезни, но са ми любими. Много обичам зеленчуци с хумус и домашно приготвено тцатцики.”

1681274Pinterest

·      Поддържането на форма докато пътува

"Обикновено взимам в куфара въже за скачане. Може да се използва навсякъде и като знам, че е с мен, ми е по-лесно да се мотивирам.”

 1681277Pinterest

·      Подготовката едно денонощие преди ревюта на "Виктория сикрет”

"Нищо специално. Храня се правилно през цялата година. Два дни преди ревюто е доста натоварено – интервюта, репетиции, срещи с пресата, затова е важно да имаме енергия. Ако съм гладна съм нервна и в лошо настроение. Тренирам в хотелската стая или отивам да потичам, за да изразходя адреналина преди големия ден. Два месеца преди ревюто тренирам много усилено. Отделям 24-те часа преди шоуто на това да се заредя с позитивна енергия, не искам да съм под натиск. По този начин знам, че ще се насладя на самото събитие. Също така гледам да спя и да пия повече вода.”     

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април