Диетата на Роузи Хънтингтън-Уайтли

С какво се храни манекенката, за да поддържа форма?
Диетата на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Когато става въпрос за красива фигура, балансът е някъде по средата между угаждането и следването на строги правила, редовното трениране и дните на мързел. И нищо не доказва, че сме усвоили това сложно математическо уравнение по-добре от видимите резултати. Със стегнатото си тяло,  британският модел Роузи ни кара да се запитаме каква е нейната формула.

За съжаление, моделът споделя, че да, става въпрос за лишения. Нейният режим на хранене изключва млечни продукти, глутен, захар и алкохол.

1715351Pinterest

Самата Роузи споделя, че не й е никак лесно на моменти, липсват й виното или кроасаните. Но в същото време е преоткрила и тайните на това да си сит и доволен, ядейки здравословно.

Диетоложката на Роузи съветва да се набляга на зеленчуци като зеле, карфиол, броколи и кейл. Добре е да добавяме и подправки като куркума, риган, розмарин, босилек. Те помагат за детоксикацията на черния дроб.

"След като започнете да виждате резултатите, е добре да минете към 80:20 хранене,” съветва още диетоложката на Роузи. Това означава, че 80% от времето се храните здравословно и 20% си угаждате.

Когато си е вкъщи, например, Роузи гледа да спазва стриктно режима. Но ако излезе на ресторант би си поръчала порция пържени картофки или десерт.

По всичко личи, че Роузи е намерила своя баланс и се радва на чудесни резултати.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април