Диетата на Кени Уест

Диетата на Кени Уест

Най-важното

Кени Уест е един от най-нашумелите рапъри в момента. Той не само е добър изпълнител, но и винаги е в перфектната форма. Тайната му се крие в честите тренировки и стриктно спазваната му диета.

Кени Уест тренира със звездния треньор Харви Пъстарнак, който е предпочитан от много известни лица в Холивуд. Някои от звездите, които са се доверили на този личен треньор са Меган Фокс, Риана и Кейти Пери. През първите 5 дена от диетата му, тя се изразява в 3 смутита и 2 хранения.  През тези 5 дни той набляга на кардио упражнения и се стреми да избягва фитнеса. Кени Уест предимно бяга или скача на въже.

След тези 5 дена на леко хранене, вече Кени Уест започва да се храни по-умерено - 1 смути, 2 основни ястия и 2 лекички хапвания. Това му помага да има повече енергия за по-тежките тренировки, които му предстоят. Той започва да тренира повече във фитнеса и то дълги и изморителни тренировки. Той набляга на на месото без много мазнини, риба и ориз и картофи. Любимата му закуска е мюсли с прясно мляко, а любимото му смути е с бадеми и банани.

След началото на неговата диета, Кени Уест е успял да свали 4 килограма, а в края на диетата му, той показва перфектно тяло, за което дори и спортистите биха му завидели.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май