Джесика Симпсън: стъпка по стъпка към добрата форма

Певицата бавно и постепенно се вталява
Джесика Симпсън: стъпка по стъпка към добрата форма

Помните ли, че Джесика Симпсън роди второто си дете в края на юни? След това папараците успяха да я щракнат само веднъж и се видя, че на звездната мама ѝ предстои сериозна борба с килограмите.

Самата Джес сподели малко по-късно за популярно издание, че с две деца ѝ е трудно да намира време, за да се грижи за фигурата си и, че не смята да се стресира по отношение на външния си вид.

Тогава въпросното изказване ни прозвуча като оправдание, но очевидно не сме били прави да смятаме така. Защото, съдейки по последните снимки на Симпсън, изпълнителката очевидно полага усилия да си върне фигурата. Засега те не дават кой знае какви фрапантни резултати, но е факт: Джесика изглежда наистина добре.

Преди броени дни мадамата бе снимана да отива на рожден ден на близки приятели, облечена в къса черна поличка и блуза с доста изрязано деколте. За да се облече по този начин, вероятно наистина има самочувствие :) 

1043250Hollywood Tuna

Все още не знаем каква фитнес активност е отървала Симпсън от малка част от килограмите, но когато разберем, ще ви кажем веднага.

Вие посещавайте по-често страницата ни във фейсбук, за да научавате още новини от света на звездите. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май