Депресиите на известните

Популярните личности не са имунизирани срещу депресията, даже напротив
Депресиите на известните

Ако си мислите, че звездите никога не изпадат в "черни дупки", лъжете се. Всъщност, много от известните хора също си имат своите депресивни моменти и състояния и, подобно на нас, преживяват мигове на тревожност, а често и бурни нервни кризи. 

Нещо повече, въпросните персони не се страхуват да говорят открито за психическите си проблеми. Да видим три от тези популярни познайници, а?

Дженифър Лоурънс: Прекрасната и талантлива актриса от лентата "Игри на глада" може да изглежда непобедима в ролята си на борбената Катнис от 12 регион, но...

В реалния живот на Джен все пак ѝ се е случвало да излиза от релсите. Веднъж дори ѝ се наложило да се справи с чувството на тревога с помощта на лекарства. Това призна самата тя преди време в интервю за престижно френско издание. Нека не забравяме обаче, че славата носи солидни дози стрес, така че състоянията на госпожица Лоурънс ни се струват логично явление.

Ким Бейсингър: 50-годишната дама безспорно е рекордьор по депресии, защото твърде често изпада в такива. В допълнение, Ким страда и от агорафобия – страх от големи открити пространства. Любопитното е, че веднъж актрисата не напуснала дома си в продължение на месец, именно заради необичайното си тревожно разтройство.

Кейт Мос: супермоделът продължава да жъне професионални успехи, но, едновременно с това, не може и да се отърве от редовните нервни кризи. Същите Кейт лекува с пълна изолация от света и с часове, прекарани в леглото. А! И с валиум също.

Е, толкова за звездните психически драми за днес. Следващия път ще ви запознаем с още, стига да искате. Дотогава се грижете за психиката си толкова, колкото и за физиката, че и двете неща са с еднаква важност... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април