Виж кой дойде на парти

Да си фотошопнем знаменитости
Виж кой дойде на парти

Когато разполагаш с умения за графична манипулация, достатъчно свободно време и връзка с интернет, тогава за теб няма невъзможни неща. Дизайнерът Евърет Хилър доста добре доказва едно подобно твърдение.

Всяка година той и съпругата му организират голямо парти, на което събират всички свои приятели. Тази година обаче домакинът явно е решил, че посещаемостта не е била задоволителна откъм качество и количество и започва да си апликира разни знаменитости по снимките от купона. И докато някои от колажите са меко казано наивни, не можем да не признаем, че други са се получили почти като истински.

Имайте предвид, че зад това, което ще видите, наистина стои много труд – от подбирането на подходящите фонови изображения, през издирването на перфектната звездна фотография, която да се впише в тях, до сливането на двете в един почти автентичен кадър. Ние сме подбрали най-доброто от албума, но можете да го разгледате в цялост ето тук. Междувременно, не забравяйте да харесате страницата ни във фейсбук :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април