Бритни Спиърс е влюбена до уши

Изпълнителката обожава приятеля си Дейвид Лукадо
Бритни Спиърс е влюбена до уши

Ако се интересувате от Бритни Спиърс (да кажем, че сте ѝ фенове), сигурно вече знаете, че от няколко месеца звездната дама си има ново гадже. В случай, че чувате информацията за първи път обаче, нека ви разкажем набързо как станаха работите, всъщност...

През януари тази година Брит анулира годежа си с тогавашния си възлюбен Джейсън Травик и двамата се разделиха окончателно. Месец-два по-късно, през март, певицата официално потвърди връзката си с "новия" - Дейвид Лукадо. А преди броени дни за популярна медия Спиърс призна, че е влюбена до уши в настоящия си приятел и, забележете - обожава го настина много.

Самият Дейвид е съвсем обикновен мъж и няма нищо общо с шоубизнеса - професионално е свързан със застрахователния бранш. И точно това цени поп принцесата в него, както признава сама. Бритни споделя, че мъжът до нея е целеустремен и преследва целите си методично - върви само напред и нагоре. Но дали ще е добър съпруг и баща... Е, твърде рано е да се каже.

Факт е, че досега звездната мадама премина през доста неуспешни връзки и брак и искрено се надяваме, че най-накрая е открила човека, който да сподели живота ѝ и да се грижи за нея и синовете ѝ.

 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май