Спасителна акция след безсънна нощ

Как да накарате тялото си да мисли, че се е наспало
Спасителна акция след безсънна нощ

Колегите от съседния сайт Sportuvai.bg много добре знаят колко важно е пълноценното наспиване. Разбира се, на тях също им се случва от време на време да будуват, по една или друга причина. Но са се научили да преодоляват последиците от безсънната нощ. И вас ще научат - просто се доверете на следващите им добри съвети: 

Дръпнете завесите 

Позволете на светлината да озари дома ви. Дори когато навън е облачно, естествената светлина е достатъчна, за да ви ободри.

1017063

Събудете кожата си

Облейте лицето си с по-хладка вода  и го масажирайте, докато нанасяте почистващ лосион например. Дамите могат да завършат ритуала с поставяне на грим. Обърнете внимание на зоната около очите. Макиажът ще ви придаде сияен вид, а по този начин най-вероятно ще се почуствате и по-свежи.

Закусвайте с правилната храна

Предвид сънливото усещане, ставайки най-вероятно ще се нахвърлите на шоколада или на други захарни изделия, които да ви снабдят с енергия. Този ефект обаче е измамен. Въпросните храни предизвикват рязко покачване и понижаване на кръвната захар, а с това и на енергията ви. За да се заредите за целия ден, хапнете продукти, богати на протеин, и си набавете въглехидрати от пълнозърнести храни.

1017067inm.com


Готините съвети продължават да валят ей тук. 

Още от колегите пък потърсете на тяхната фейсбук страница

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април