Сити, здрави и успешни

Здравословният хранителен режим и редовните тренировки ни правят по-продуктивни на работното място
Сити, здрави и успешни

Преди броени часове попаднах на едно американско изследване, което изведнъж ми се прииска да споделя с вас. Всъщност, въпросното проучване не е чак толкова революционно, за да ви занимавам с подробности около провеждането му. 

По-важен обаче е основният му извод, а той е следният: хората, които се хранят нездравословно*, спортуват рядко и пушат, са по-малко продуктивни на работното място, сравнени със спортуващите си колеги, спазващи здравословен хранителен режим.

О, да! Нищо ново под слънцето, но... Резултатът от експеримента мигновено ме подсети, че днес май не съм обядвала и, че е крайно време да го направя вече, ако не искам да припадна върху клавиатурата от глад :)

inm.com

Та, мисълта ми е, че ако искате да се справяте добре с професионалните си задължения (и не само с тях), яжте – редовно и съобразявайки се с разнообразните нужди на тялото си. Защото храната ви зарежда с енергия, помага ви да мислите, стимулира креативността ви.

Що се отнася до спорта, той ви прави по-концентирани, дисциплинира ви, съдейства в борбата срещу натрупания стрес. А всичко това ви дава възможност да сте по-продуктивни и по-успешни.

Или както се казва – бъдете здрави, а останалото ще го постигнете рано или късно :)

Успех!   

*Имат бедно и еднообразно меню, често пропускат хранения и не доставят на организма си необходмите му нутриенти чрез храната  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май