Природата не обича дебелите

Fit&Well харесва това!
Природата не обича дебелите

Най-важното

Всъщност, не можем да сме сигурни защо тези животни изглеждат така. Единственото, което знаем, е, че са създадени, за да промотират 20-тото издание на Международния фестивал на анимационния филм, който ще се проведе в Щутгарт в края на април тази година.  

Нееднократно дивите животни са ни служили като аргумент в полза на твърдението, че ако стоиш далеч от офиса, придържаш се към диета от минимално преработени храни и активният начин на живот не ти е чужд, има доста голяма вероятност да изглеждаш добре и да загинеш от нещо различно от диабет или сърдечно-съдово заболяване.

Днес обаче ще ви срещнем с едни малко по-различни животни, за които нашите любими женски пиленца, известни с колективното наименование Jenite.bg, ни подшушнаха преди малко.

Те са дебели. Те са непохватни и трудноподвижни. Те са смотани. Те са всичко, което е необходимо да бъдат, за да изчезнат от лицето на планетата след известно време. Те подозрително напомнят за един друг биологичен вид, който населява Земята, но, за щастие, разполага с здравеопазване (или би било по-правилно да кажем "животоподдържане").

 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май