Здравословен пример: Джулиан Хъф

Тя тренира, храни се добре и живее пълноценно
Здравословен пример: Джулиан Хъф

Джулиан Хъф изглежда чудесно в клинче и това съвсем не е случайно. Американската актриса, танцьорка и певица е абсолютен фитнес ентусиаст, който никога не би си позволил да обърне гръб на грижата за тялото и здравето си.

Тренировката

Хъф стана особено популярна с участието си в американския реалити формат "Dancing With the Stars", където впечатляваше с уникалните си умения на дансинга. Всъщност, танците са голямата ѝ страст и тя ги препоръчва на всеки, който иска да влезе във форма и да се чувства добре в кожата си.

Наред с тях, Джул обожава колоезденето, плуването и тичането на фитнес пътека. И, като цяло, не се притеснява да се посвещава на нови тренировъчни програми. Твърди, че всичко ѝ омръзва адски бързо, затова се старае да разнообразява фитнес подготовката си.

Актрисата е упорита, амбициозна и постоянна в тренирането и, разбира се, резултатите са налице. Признава, че понякога даже прекалява с натоварването, но, че само така може да опознае възможностите на тялото си.

Храната

Свежи продукти, зелени шейкове и здравословни гризинки са част от хранителния режим на сексапилната танцьорка. Когато пътува или е в движение, тя винаги има на разположение билков студен чай, хумус или нарязани зеленчуци, овкусени с ябълков оцет.

През почивните дни Джулиан обикновено вечеря печена риба и задушени или печени аспержи. Мадамата обаче не е вманиачена на тема хранене. Когато иска да отслабне, просто спортува повече и ограничава приема на въглехидрати, за сметка на храните, богати на протеин. Освен това, тогава набляга и на зелените шейкове.

987016Instagram

25-годишната звезда определено знае как да се грижи за себе си. А ако смятате, че имаме право да я даваме за пример, станете ни другарчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май