Забрави за стомашните проблеми, радвай се на живота!

Забрави за стомашните проблеми, радвай се на живота!

Още по темата

Днес все повече хора се оплакват от стомашни проблеми. И това е нормално – живеем във време, в което лошата храна и напрежението са неизменна част от живота ни. Заради претрупания си график, повечето хора са доста стресирани и нямат възможност да спазват балансирана диета. Това води до нарушения в здравословната чревна функция и симптоми на стомашен дискомфорт като болка и тежест, спазми, подуване, прекомерно отделяне на газове и др.

1867544Ревита

Често срещу тези състояния се изполват симетикон или ензими. Ензимите обаче, водят до напълняване, а симетикон-съдържащите лекарства без рецепта повлияват само подуването. Сената е друго предпочитано средство, този път срещу запек. С времето обаче, екстрактът от сена постепенно губи лаксативния си ефект и води до привикване, което още повече усложнява проблема. Въпреки масовата си употреба, хидроталцит-съдържащите препарати против киселини, язва или гастрит също не са толкова безобидни – дългосрочният им прием крие някои рискове, особено при хора с определени заболявания.

Гастритикс - №1 билкова формула за добро храносмилане!

Гастритикс представлява бързо действаща билкова комбинация от семена на копър, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен на медицинска ружа. Тази натурална смес има силно противовъзпалително, антимикробно, газогонно и подобряващо храносмилането действие.

Гастритикс се препоръчва срещу широк спектър от нарушения в храносмилането, включително запек и подуване, прекомерно образуване на газове в червата, гастрити, стомашна и дуоденална язва, гадене и позиви за повръщане при пътуване. Има успокояващ ефект при синдрома на раздразненото дебело черво, характеризиращ се с епизоди на затруднено изхождане или диария, силни коремни болки и др., които се усилват в стресови ситуации.

Как действа всеки един от екстрактите в Гастритикс: 

1867545Ревита

-Семената на резенетоили т. нар. "аптекарски копър” съдържат етерично масло с уникално въздействие върху стомаха, дванадесетопръстника и червата.

-Джинджифилът стимулира секрецията на храносмилателни ензими, действа силно противовъзпалително и намалява гаденето и повръщането.

-Сапонините в състава на дивия ям понижават холестерола и улесняват дейността на черния дроб и жлъчния мехур. Облекчава симптомите при синдром на раздразненото дебело черво.

-Кората на червения бряст е богата на полизахариди със защитно чревната лигавица действие. Допринася за неутрализиране на бактериалните токсини. Облекчава паренето и защитава лигавицата на хранопровода от стомашните киселини.

-Стандартизираният екстракт от цветовете на лайка оптимизира процесите на храносмилане и успокоява спазмите в стомаха и червата. Облекчава състоянието при язви и гастрити. Има общоуспокояващ нервната система ефект, благодарение на който неврогенните болки и дискомфорт в стомаха значително намаляват.

-Медицинската ружа успокоява лигавицата на стомаха и облекчава състоянието както при диария, така и при констипация.

Как действа Гастритикс: 

-С отличен ефект при подут корем, метеоризъм и затруднено храносмилане.

-Надеждно профилактично и терапевтично средство и срещу гастрит и язва.

-Облекчава стомашния дискомфорт, съпроводен с тежест и дискомфорт след хранене.

-Успокоява спазмите в стомаха и червата.

-Има общоуспокояващ ефект върху нервната система, който значително облекчава неврогенните болки и дискомфорт в стомаха, свързани с притеснение или депресивни настроения.

-Ускорява заздравяването на наранената лигавица.

-Улеснява храносмилането, без да води до напълняване, както натуралните препарати със съдържание на ензими.

-Има общо успокоително въздействие върху централната нервна система, благодарение на което облекчава спазмите на храносмилателните органи и в случаите, когато те са с неврогенен произход.

-Може да се приема и с цел облекчаване дейността на черния дроб и жлъчния мехур. Подпомага състоянието при камъни в жлъчката или възпаление на жлъчния мехур, редуцира жлъчните колики.

Прием: 

-При хронични проблеми: 2 капсули дневно заедно с храната в продължение на два-три месеца, след което се прави почивка от 1 месец.

- Само при необходимост: 2-3 капсули с храната – след преяждане, консумация на тежка храна и повече алкохол, и др.

Производител: Nature’s Way – американска компания за хранителни и диетични добавки, която е на пазара от близо половин век насам. Продуктовата линия на Nature’s Way включва повече от 700 първокласни продукти с доказано качество. Те не съдържат изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени. Отличават се с чист произход, съобразен със здравните изисквания за безопасност.

Официален вносител за България: Ревита ЕООД.; За повече информация, обадете се на тел.: 02/9530583.

Повече информация за Гастритикс може да прочете ТУК 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април