За съня с любов 2

Да си го върнем, ако сме го загубили
За съня с любов 2

Признавам си, че съм голяма късметлийка, защото рядко имам проблеми със съня. Спя като мечка – непробудно и дълбоко. Почти не сънувам.

Понякога обаче и мен ме хваща безсънието. Нещо повече, сграбчва ме толкова силно, че направо е побъркващо. Сещате се, че за човек, който е свикнал да си почива качествено през нощта, това наистина са тежки моменти.

Тогава не ми остава друго, освен да разбера защо ме е споходило проклятието на широко отворените очи. А в случай, че напоследък и вие будувате тенденциозно, вижте какви може да са причините:

Краката ви са студени

Точно така. Вижда ви се невъзможно да ви създадат такива проблеми, но точно те могат да са виновниците за безизходната ситуация, в която се намирате. Най-малкото, причиняват дискомфорт, който би могъл да ви попречи да се отпуснете и да заспите.

Има два варианта – или да оставите нещата така, или веднага да предприемете акция по стопляне на крайниците. Аз ви препоръчвам да си спестите страданието и да преминете директно към второто решение. Даже ще ви предложа да изпробвате този супер ефикасен метод за сгряване на измръзнали крайници.

Възглавницата ви има нужда от диета

inm.comВ превод: много висока е, вследствие на което тялото ви застава в неестествена за него позиция – главата е прекалено издигната. Това води до своеобразно пречупване на врата, което пък отново = неудобство.

Веднага влезте тук, за да си харесате по-подходящ модел възглавница – такъв, че като положите глава върху него, веднага да отлетите за вълшебния свят на сънищата.

Важно: позата за сън също е важна. Надникнете в този материал, за да разберете коя е перфектната за вас.

Партньорът ви хърка, спи по диагонал и ви краде завивките

Къде го намерихте тоя, а? Е, добре, де, обичате си го/я, няма да ви карам да го пращате в другата стая.

Но ще ви посъветвам да намерите решение за хъркането – такова, например, да сложите разделителна линия по средата на спалнята и всеки да си има собствено одеяло, по възможност. А така!

Аз ще потърся причината за безсънието ми в този списък, вие пък се поровете тук, а накрая заедно ще обсъдим изводите.

Е, успех! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май