Божествени тела след 50-те: Не им завиждайте!

На какво се подлагат звездите, ударили половин век, за да имат телата на супермодели
Божествени тела след 50-те: Не им завиждайте!

Възрастта се оказва благосклонна за някои дами. Възможно ли е след 50-те да имаш тяло на супермодел? Очевидно да. И това доказаха популярни хубавици като Шарън Стоун (59), Хали Бери (50), Лиз Хърли (52), Деми Мур (54), Синди Крауфорд (51), Ел Макферсън (53) и Кристи Бъркли (63), които без притеснение и фотошоп позират по бански и карат дори 20-годишните да копнеят за техните стегнати и изкусителни форми.

Не бързайте да им завиждате! Тези тела не са просто генетика, а изискват неимоверни усилия и дисциплина. Какво точно правят тези богини, за да изглеждат така? 

Синди Крауфорд: 75-минутна тренировка за закуска

На 51 Синди е истинска машина. Тя работи за фигурата си 3 пъти седмично като всяка тренировка е по 75 мин и започва в 8 сутринта. Тя включва много клекове, напади, катерене на стълби и работа на земя. Освен това бившият супермодел твърди, че се опитва да се храни здравословно в 80% от времето. 

Хали Бери: Протеинови шейкове и лицеви опори

50-годишната актриса е на стриктен хранителен режим от години и консумира само натурални захари. Тя не вкусва хляб и пие основно вода. Тъмнокожата изкусителка консумира основно протеинови зеленчукови шейкове и тренира поне по половин час всеки ден. Хали залага на планкове, лицеви опори и много кардио. 

 Шарън Стоун: Крака във ваната

Г-жа Първичен Инстинкт продължава да смайва всички с формите си. На 59 актрисата има доста изваяни форми и това се дължи на разнообразието. Самата звезда признава, че често сменя типа упражнения и обича да тренира дори докато е във ваната като прави упражнения за крака. Шарън хапва много червено месо – основно пържоли, но категорично отказва да близва алкохол. 

Деми Мур: Лимонов сок, чушки и кленов сироп

54-годишната Деми се подлага на мистичната тренировка Bulk Perspiration, за която се твърди, че гори до 1000 калории на едно изпълняване. Мур е голям фен на йогата и пилатеса, но фигурата ѝ е резултат най-вече на хранене. Деми е на органична диета, което означава, че хапва продукти, които почти не се нуждаят от обработка. Актрисата неколкократно се е подлагала на тотален детокс с лимонов сок, люти чушки и кленов сироп. 

Лиз Хърли: Сън

Хърли твърди, че не обича фитнеса и предпочита да прави дълги разходки и да гладува. Лиз яде малко, а когато коремът се обади, го пълни с топла вода. Звездата яде най-често пълнозърнести продукти, зеленчуци и риба. 

Ел Макферсън: Водни спортове и тичане по плажа

Известна с прякора Тялото, Ел Макферсън е модел, към който много млади жени се обръщат. На 53 тя е в завидна форма, която поддържа с 45 минути упражнения всеки ден и много външни водни активности като сърф, плуване, водни ски. Ел обича да тича боса по плажа и от време на време се подлага на алкалната диета. Пие по 3 литра вода на ден и добавя по някое плодово смути. 

Кристи Бринкли: Веганство и преси

Ревностен веган и спортен фен, 63-годишната Кристи Бринкли е абсолютното вдъхновение за жените на всяка възраст. Тя тренира у дома и всеки неин ден започва с по 100 коремни преси. Бринкли работи често и с тежести и хапва всичко, което не излиза от рамките на веганството.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април