Празнични бисквити с джинджифил

Празнични бисквити с джинджифил

Продукти:

175 г брашно с набухвател
115 г кафява захар
1 чаена лъжичка сода
50 г масло
1 чаена лъжица джинджифил на прах
1 чаена лъжица кленов сироп
1 яйце
 
Приготвяне:
 
Поставете всички сухи съставки в купа. Отделно разбийте яйцето. Смесете всички останали съставки. Накрая добавете разбитото яйце и омесете твърдо тесто. От тестото оформете топчета и ги притиснете така, че да им придадете форма на бисквити. Подредете в тава с хартия за печене. Печете за 20 минути или до златисто на 180 градуса.

ключови думи:
коледни бисквити

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април