Френески палачинки с шоколад

Френески палачинки с шоколад

Необходими продукти:

120 г масло,

120 г настъргани бадеми,

120 г захар,

6 яйца,

2 с.л.пом,

50-100 г настърган шоколад

 

Начин на приготвяне: 

Бадемите, захарта, яйцата, омекналото масло и ромът се разбъркват в купа. С полученото се намазва половината от всяка палачинка. Поръсва се с малко настърган шоколад и се навива.

Палачинките се нареждат в намазана с масло тавичка. Запичат се за кратко в предварително загрята до 180 градуса фурна. Сервират се поръсени с шоколад. (palachinki.com)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април