Яки звездни момичета

Които обичат бокса
Яки звездни момичета

Айде стига с тези мъже! Признаваме си, че са ни любима тема за приказки, но пък наистина прекаляваме напоследък с нея. Затова веднага сменяме курса (не в буквален смисъл, разбира се) и днес ще си говорим само за красиви звездни момичета. И най-вече - за две любими наши актриси.

Да започнем оттам, че те са истински мъжкарани. Не се съмнявайте, че за нула време биха направили на пух и прах цяла снимачна площадка. Разбира се – само наужким и само в рамките на някоя добре съчинена кино история.

Цялата истина е, че в реалния живот въпросните мацки съвсем не са толкова непобедими, каквито са на екран.

Въпреки това, за да бъдат силни и здрави, те спортуват редовно, с много желание и хъс. Да прибавим още, че са страстни почитателки на по-агресивните спортове, като бокса, например. Вижте кои красавици визираме:

Хилари Суонк

Няма да крием, че страшно харесваме американската актриса и не пропускаме филм с нейно участие. И, да, факт е, че Хилари е наистина страстен фен на бокса. Любовта й към въпросния спорт избухва още през 2004 година.

Тогава чаровницата спортува редовно на ринга (по четири часа дневно), подготвяйки се за ролята си на надъхана боксьорка в известния филм на Клинт Истууд - "Момиче за милиони". Припомняме ви, че лентата заслужено бе оценена високо от филмовите критици и е носител на четири награди Оскар, както и на два приза Златен Глобус.

Макар че към днешна дата Соунк слага по-рядко боксовите ръкавици, тя все още изпитва силна привързаност към бокса и му се отдава, когато има възможност. Другата й любима физическа дейност е бягането, която също практикува често. 

Кейт Бекинсейл

justjaredНеустоимата англичанка е истинска екшън фурия във вампирската сага "Подземен свят: Пробуждане".

Във филма, едновременно с основната си задача да унищожава върколаци, горещата кръвопийка има и друга важна мисия – да се грижи за дъщеря си, хибрид между върколак и вампир. Положението е адски напечено и кърваво, но, както може да се досетите, желязната мадама се справя отлично с всички неотложни ангажименти.

Като оставим шегата настрана, няма спор, че в лентата Кейт демонстрира удивителна фигура, за която й завиждаме почти благородно.

Е, факт е, че редовните сесии по бокс не са основният начин, по който чаровницата се подготвя за ролята си в хитовата продукция. Но те безспорно са важна част от подготовката й.

Ако пък искате да научите повече подробности за тренировката на 38-годишната Бекинсейл, бързо се върнете в този материал. 

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май