Честита Нова Година, фитуелчета!

Дойде отново ;)
Честита Нова Година, фитуелчета!

Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Не, не гледайте в миналото със съжаление, а повярвайте в бъдещето. Нека последното ви донесе сбъдване на всички мечти + много прекрасни, вдъхновяващи емоции.

Що се отнася до нас, ние ви обещаваме все така да се грижим за здравето, за фигурата и за доброто ви настроение. И през 2012 година отново ще се стараем да ви изпотяваме редовно в интензивни тренировки, както и да ви показваме хубави упражнения. И, да, кълнем се, че ще ви храним като кралски особи, но балансирано, без опасност за талията ви.

Разбира се, отново ще ловуваме заедно с вас митове, ще пътуваме по широката земя и няма да изпускаме добра възможност да ви глезим с размазващи спа процедури и необичайни масажи. С една дума: приготвили сме ви куп изненади и нямаме търпение да ви ги подарим. Защото, да, заслужавате го!

И накрая, без намек за нравоучение, нека ви припомним това, в което искрено вярваме самите ние: животът не се избира, живее се...

Направете своя интересен, активен и завладяващ. Направете го пълноценен и здравословен. Ние сме с вас и сме готови да помагаме ;)

Та, успешна 2012, приятели!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април