Часът на раждане определя съдбата

Часът на раждане определя съдбата

От древни времена е широко разпространено вярването, че нашата съдба се предопределя от годината, месеца и деня на раждане. Оказва се, че часът, в който сме родени, играе не по-маловажна роля върху жизнения ни път. Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме. Влиянието на планетите върху хората е най-силно именно в часа на раждането на човека.

Вижте каква е вашата съдба според часа, в който сте родени.

От 00:00 до 1:59 - часът на Меркурий

Родените по това време са любознателни и ученолюбиви, с приятен външен вид. Разделят се на два типа хора – такива, които са напълно отворени към другите, и такива, които яростно се защитават от тях.

От 2:00 до 3:59 - времето на Венера

Хората от този часови период са изцяло отдадени на работата си. С упоритост и усърдие успяват да постигат целите си. Умението за общуването с други хора не е тяхна силна черта. Обичат да доминират и да се налагат в живота и работата. Държат на семейството, бизнеса, родината.

От 4:00 до 5:59 - времето на Марс

Това са хора с изключително чувство за хумор и умение да забавляват обкръжаващите ги. Също толкова добре могат и да вбесяват хората около себе си. Емоционални и чувствителни натури са. Успешно се развиват в професионален план.

От 6:00 до 7:59 - времето на Нептун

Мистериозни и загадъчни личности са родените през този часови промеждутък. За тях е важно каква душевност носят хората. Не се интересуват от материалните неща в този свят. Творчески натури са и се реализират в такъв тип професии.

От 8:00 до 9:59 - времето на Уран

Тези хора не понасят самотата. Общителни са и отворени към другите. Обичат да са обградени от хора и да имат много приятели, с които да се разтоварват. С радост помагат на хората, дори и на непознати, без да се надяват на нищо в замяна.

От 10:00 до 11:59 - времето на Сатурн

Родените под звездата на Сатурн притежават добри лидерски качества и мнението им се уважава. Кариеристи са. Обсебени са от стремежа към високо професионално развитие, затова често водят непълноценен личен живот.

От 12:00 до 13:59 - времето на Юпитер

Хората от този период не обичат да стоят на едно място. Наслаждават се на пътуванията и опознаването на света. Детството и юношеството им преминават лежерно, в игри и забавления. Не са фенове на училището и новите знания. Желанието им да се учат добре идва много по-късно и се проявява много силно.

От 14:00 до 15:59 - времето на Плутон

Родените в този период притежават естествена харизма. Имат таланта да убеждават. Систематични и целенасочени са в преследването на целите си.

От 16:00 до 17:59 - времето на Венера

Тези хора носят романтична душевност. Не харесват нерешителността и колебанието. Ако целта е ясна, са способни да доведат нещата докрай.

От 18:00 до 19:59 - времето на Меркурий

Здравословният начин на живот при родените под този знак е от съществено значение. Обичат да спортуват. Не харесват слабостите в себе си или в другите. Нуждаят се от ясен ред и постоянен контрол в ежедневието си. Насочват се към здравни професии.

От 20:00 до 21:59 - времето на Слънцето

Горещото Слънце прави родените под неговия знак страстни и любящи. Лидерството е тяхно основно качество в живота. Обичат да чуват ласки и похвали за себе си.

От 22:00 до 23:59 - времето на Луната

Това са хора със силно развита интуиция. Те знаят какво искат. Живеят според собствените си разбирания. Помагат на другите и разчитат добрите им дела да им се върнат някой ден, пише "Съновник”.

 

 

ключови думи:
зодии час на раждане

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април