Хитри идейки за разхлаждане в градския транспорт

Защото там е най-горещо
Хитри идейки за разхлаждане в градския транспорт

Аз нямам проблем с градския транспорт, отказах се от него преди няколко години – вървя пеша. Сутрин, обед, вечер, дори и през зимата. Ако обаче на вас ви се налага да го ползвате точно в този период от годината, пригответе се да проявите стоицизъм и търпение. О, да! Вътре е задушно, мирише доста неприятно и е адската жега :)

Стискам палци пътуването ви да е кратко, а аз мога да ви предложа три възможни решения за разхлаждане:

мокри кърпички: "измийте" лицето и врата си с тях. Освен, че ще се справят с мръсотията, полепнала по кожата (и ще я дезинфекцират), те със сигурност ще ви охладят. Приятното усещане може да трае само няколко минути, но поне ще ви помогне да издържите до следващата спирка.

ветрило: ще размърда въздуха около вас и ще облекчи временно положението. Проблемът е, че повечето модели са доста бутафорни, развалят се лесно. А пък и малко са мъжете, на които идеята да си веят с въпросния атрибут ще им хареса :)

спрей за освежаване на тялото: мога да ви предложа този – домашно приготвен е и ухае страхотно. Пръскайте го по откритите части на външната обвивка: ръцете и шията, а защо не и по краката? Гарантирам ви, че ще ви освежи за нула време и ще ви помогне да се справите с изпитанието.

Ами, пожелавам ви успех с жегите в автобусите, трамваите и тролеите. А ако искате взаимно да си помагаме с полезни съвети, станете ни другарчета във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април