Топ астролог предупреди: От 23-и идат инциденти, коварство и измами

Топ астролог предупреди: От 23-и идат инциденти, коварство и измами

За възможност от жестоки инциденти, ескалация на "битката между Изтока и Запада” и искалация на подлост, измами и лъжи алармира топастроложката Силва Дончева.

В профила си във Фейсбук тя дава обяснение, че периодът от Новолунието на 23 декември с пик на 26-и т.м. ретроградният Марс застава на линията на катастрофите Алдебаран – Антарес.

Според нея . Марс ще активира максимално битката между "Стражът на изтока” - Алдебаран, който е Окото на Бика и "Стражът на запада” - Антарес, който е сърцето на Скорпион.

Ето и целия й пост без редакторска намеса:

На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период след Новата Луна на 23 декември ретроградният Марс застава на линията на катастрофите: Алдебаран - Антарес. Марс ще активира максимално битката между "Стражът на изтока” - Алдебаран, който е Окото на Бика и "Стражът на запада” - Антарес, който е сърцето на Скорпион.

Битката между Изтока и Запада ще се ожесточи, лъжите и манипулациите ще са значително подли и коварни. Възможни са много неприятни и жестоки инциденти, които ще изискват доброта, откритост, разбиране и милостивост.

Явно противопоставянето на много житейски нива ще достигне пореден максимум с типичната за Марс, Алдебаран и Антарес агресивност и подмолност. Битките ще са стари и ожесточени, замаскирани с много думи и притворство.

След това Марс през целия януари 2023г. ще е в близост до тази линия и макар напрежението постепенно да пада, ще има отражения дълго време..

Целият период на настъпващата зима ще е доста по-тревожен.

Това се отнася, както на политически план, така и относно всякакви финансови, търговски, транспортни и други сделки и отношения. Могат да се загубят, откраднат и изчезнат много пари. Ще са застрашени всякакви инфраструктурни и търговски обекти в света.

Дните ще са характерни с нечестност, лъжи, измами, насилие, опасност от инциденти с огън, машини, оръжие, остриета, коли.

Като цяло това важи и в личен план, здравето ще е застрашено от възпаления, трески, инциденти, оперативност. Внимание трябва да проявят хората, родени в края на февруари и началото на март под знака на Риби, края на май и началото на юни, под знака на Близнаци; началото на септември, под знака на Дева и началото на декември, под знака на Стрелец. Това важи и за други важни точки в хороскопите които се намират на 8-9-10-11  градус на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец.

Алдебаран, Марс и Антарес действат позитивно само, ако човек не се поддава на агресия, гняв, омраза, избягва конфлитите и е със забележителна самодисциплина, сдържаност и търпение.

Може би ще е добре всички да се съсредоточим повече към 91 псалом, както и към повече милосърдие, състрадателност, бдителност, честност и себеконтрол, защото няма никакво значение какво четеш, ако не си с нежно сърце и жертвоготовност. 

 

ключови думи:
Силва дончева

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май