Това са обеците, които носят късмет и предпазват от беди

Това са обеците, които носят късмет и предпазват от беди

Обеците са нещо повече от бижута, а бижутата са нещо повече от просто украшения. Всяко едно украшение носи закодирана в него енергия, която можем да привлечем към наша полза.

Правилната форма на обеците може да ви помогне да се предпазите от вреда, от "зли очи" и да привлечете късмет. Старайте се обеците, които носите, да бъдат нови и от естествени материали, за да можете да извлечете възможно най-много ползи от носенето им.

Разбира се, цветът е изключително важен за бижутата, когато ги подбираме, но днес ще се концентрираме по-скоро върху формата им и материалите на изработка.

Привличане на финансов успех

Финансовият късмет е важен аспект от живота на всеки човек. Най-добре е да носите кръгли обеци на работа, пазаруване или бизнес среща. Те трябва да са плоски и кръгли или овални. Подходящи са и конгоански обеци. Тази форма наподобява монети. Най-добрият материал за такива обеци е злато или платина. Ефектът ще бъде по-силен, ако обеците са инкрустирани със сапфир, карнеол, турмалин, рубин.

Привличане на любов

За да привлечете любовта, формата на бижуто трябва да е триъгълна. Няма да е трудно да намерите такива обеци. Що се отнася до материала, той може да бъде платина, злато и дори керамика. Тези бижута ще ви предпазят от любовни проблеми. Ще бъдат полезни и инкрустации от гранат, родонит и кехлибар.

Подобряване на здравето

За да задържите жинзнената си енергия за по-дълго, а здравето ви да е крепко, по-добре е да изберете обеци "на винт" . Ако са инкрустирани с минерали като диамант, флуорит, опал, обсидиан, ефектът ще бъде многократно по-силен. Най-добрият материал за такива обеци е мелхиор, цирконий, титан, керамика и сребро. Те ще ви предпазят от зли очи, проклятия и токсични хора.

Привличане на късмет

Има и универсален избор за тези, които не са сигурни какви обеци да изберат в даден ден. Ако имате нужда от късмет в няколко посоки: в бизнеса, в любовта, в работата, можете да изберете дълги, тънки обеци. Те могат да бъдат изработени от всякакви материали, като среброто, златото и инкрустациите с бели или полупрозрачни скъпоценни камъни са универсални за всичко намерения.

Какви обеци е по-добре да НЕ носите

Обеци, подарени от непознати, намерени или купени втора ръка. Бижутата е по-добре да бъдат закупени нови или поне да пречистите добре енергията им. Ако решите да позволите на някого да ги носи, това може да бъде само ваш близък роднина, с когото сте в добри отношения.

Най-добре е да носите евтина бижутерия колкото се може по-рядко. Синтетичният материал, от който е направен, е лишен от енергия и няма да ви бъде полеен по никакъв начин, съветва edna.bg.

ключови думи:
амулети обеци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май